City Nord Retail Park

I området øst for det nuværende City Nord er etableringen af City Nord Retail Park med store detailhandelsbutikker, i fuld gang. De to første butikker, Biltema og Harald Nyborg, er åbnet, og flere vil snart følge efter. Fuldt udbygget vil det nye indkøbsmekka omfatte godt 40.000 kvm. Esbjerg vil således inden for få år kunne være hjemsted for et af de største sammenhængende detailhandelscentre i Syddanmark.
Se mere her


Et handelsområde i udvikling

Det første areal til City Nord Retail Park blev købt i 1998, og efterfølgende, som et led i planen, blev yderligere 23.000 kvm jord købt af Esbjerg Kommune, således at det samlede lokalplanområde udgør 86.000 kvm. Lokalplanen åbner i første omgang mulighed for at etablere butikker fra 2.000 kvm og opefter med et samlet areal på 40.000 kvm.

De første boksbutikker blev opført i 2014. 

City Nord Retail Park ligger i umiddelbar forlængelse af City Nord, og visionen er at skabe et sammenhængende retail område, kun delt af togskinnerne, som fragter handlende til området. I City Nord Retail Park er der mulighed for at opføre boksbutikker, mega stores og drive in koncepter.

Du finder følgende detailbutikker i City Nord Retail Park

- Harald Nyborg
- Biltema

Pedersen Gruppen mener
Esbjerg kan som by ikke overleve udelukkende på arbejdspladser. Vi skal have medarbejderne til at flytte hertil.
Det kræver en by med muligheder, og attraktive boliger.
Nutid

Fremtidens boligmarked i Esbjerg

Som projekt - og byudviklere ser vi os selv, som en væsentlig medspiller i den fremtidige udvikling af boligmarkedet i Esbjerg. 

Vi følger løbende med i både den demografiske og politiske udvikling, som fortæller os om fremtidens behov. 

Vi allierer os med eksperter på området, så vi sikrer at det vi udvikler og bygger, reelt set også er det der er behov for i fremtidens Esbjerg. 


Læs mere...
Fortid

Renovering med respekt

I 1900 blev en markant bygning født på Esbjerg Dokhavn.

Den, i dag, bevaringsværdige bygning, der oprindelig blev opført som administrationsbygning for DFDS i 1900, og som dengang bandt den nye havn sammen med havet og den store verden, er dermed blevet et væsentligt bindeled mellem havn og by.


Læs mere...
Fremtid

City Nord Retail Park

City Nord Retail Park udgør et stort, og endnu uforløst potentiale i Esbjerg Nord, som er en af landets stærkeste detail handelsområder. 

Udbygningen af handelscentret er igangsat, og forventningen er at vi indenfor få år kan byde velkommen til endnu en handelsmagnet i Esbjerg Nord. 


Læs mere...