City Nord Retail Park

I området øst for det nuværende City Nord er etableringen af City Nord Retail Park med store detailhandelsbutikker, i fuld gang. De to første butikker, Biltema og Harald Nyborg, er åbnet, og flere vil snart følge efter. Fuldt udbygget vil det nye indkøbsmekka omfatte godt 40.000 kvm. Esbjerg vil således inden for få år kunne være hjemsted for et af de største sammenhængende detailhandelscentre i Syddanmark.
Se mere her


Et handelsområde i udvikling

Det første areal til City Nord Retail Park blev købt i 1998, og efterfølgende, som et led i planen, blev yderligere 23.000 kvm jord købt af Esbjerg Kommune, således at det samlede lokalplanområde udgør 86.000 kvm. Lokalplanen åbner i første omgang mulighed for at etablere butikker fra 2.000 kvm og opefter med et samlet areal på 40.000 kvm.

De første boksbutikker blev opført i 2014. 

City Nord Retail Park ligger i umiddelbar forlængelse af City Nord, og visionen er at skabe et sammenhængende retail område, kun delt af togskinnerne, som fragter handlende til området. I City Nord Retail Park er der mulighed for at opføre boksbutikker, mega stores og drive in koncepter.

Du finder følgende detailbutikker i City Nord Retail Park

- Harald Nyborg
- Biltema

Pedersen Gruppen mener
Det er en naturlig ting for os at støtte op om elitesporten i Esbjerg, som en del af den strategi vi har for at markedsføre både os selv, og den by vi driver virksomhed i.
Nutid

Bæredygtig Byudvikling


Byudvikling er en kompleks størrelse, med mange aktører. Borgere, virksomheder, kommunen og de sociale bånd. For mange af os betyder det at vi bor, arbejder og har vores sociale interaktioner i byen, som derfor bør indrettes til at rumme det hele liv. 


Læs mere...
Nutid

Kom til borgermøder og workshops om Dokkens fremtid

Kære esbjergensere: Hvordan kan Dokken være med til at skabe liv i byen?

Esbjerg skal i de kommende år udvikles til at blive en mere attraktiv og spændende by at leve i og besøge. Den ældste del af havnen, populært kaldet Dokken, kan udvikles til at levere oplevelser og kultur, som er udset til at skabe positive forandringer allerede på kort sigt.

Sammen med Arkitekt Helene Plet inviteres byens borgere til en inddragende proces om Dokkens fremtid. 


Læs mere...
Fremtid

City Nord Retail Park

City Nord Retail Park udgør et stort, og endnu uforløst potentiale i Esbjerg Nord, som er en af landets stærkeste detail handelsområder. 

Udbygningen af handelscentret er igangsat, og forventningen er at vi indenfor få år kan byde velkommen til endnu en handelsmagnet i Esbjerg Nord. 


Læs mere...