Provianten Kontorhotel

En gammel, spændende bygning fra Esbjergs tidligste barndom.
 
Bygningen blev i mange år anvendt til proviantbygning for DFDS bådene, som sejlede til England. Der var tidligere store køle- og fryserum i bygningen, ligesom der var køkkenfaciliteter. Loftet blev anvendt til opbevaring af gods.
 
Bygningen er nu totalrenoveret og ført tilbage til sit oprindelige udtryk fra opførelsen i 1922 og med de karakteristiske små gavlkonstruktioner i enderne.

Se mere her

Sig goddag til lækre omgivelser, hvor der er sørget for det hele


Provianten er ikke bare kontorhotel, men et nyt sted for iværksættere, etablerede virksomheder, fællesskaber, vidensdeling og netværk. Det er stedet hvor lejerne internt indgår i et miljø der inspirerer til samarbejde og networking over en kop kaffe.


Nyd havnemiljøet og de lækre omgivelser inde som ude, og at der er sørget for det hele. Så du kan koncentrere dig om dit arbejde. Der er tale om lukkede kontorer og du får din egen nøgle til kontoret, så du kan aflåse og trygt forlade dit kontor. Øvrige faciliteter som mødelokale, kantine, toilet & bad står til fri afbenyttelse. Hvis der ind imellem skulle opstå behov for større mødefaciliteter har vi i området et konferencecenter med alt i AV udstyr og hvor vi kan stå for forplejningen.

Det er let at bo i Provianten

Alle kontorerne er møblerede, men størrelse og opdeling er fleksibel. 

Inkluderet i lejen er:

- El, vand og varme
- Rengøring af fællesarealer
- Vinduespudsning ude og inde
- Alarmsystem
- Vicevært
- Mulighed for leje af p-pladser


Pedersen Gruppen mener
Dokken bliver et bykvarter for Esbjerggenserne. Tilpasset byens skala, havnens ånd og naturen der omgiver os.
Nutid

Dokken - den blå bydel

Dokken er Esbjergs nye "blå" bykvarter med det grønne hjerte. 

Med Dokken vil vi skabe et levende og varieret bykvarter der både giver noget nyt tilbage til Esbjerg, og samtidig forener Esbjerg kulturhistoriske fortid med en moderne nutid.

Grønne byrum, opholdsarealer, boliger, konference-og wellnesshotel og erhvervsklynger inden for finans og rådgivning er blandt det man vil finde på Dokken.

 


Læs mere...
Fremtid

City Nord Retail Park

City Nord Retail Park udgør et stort, og endnu uforløst potentiale i Esbjerg Nord, som er en af landets stærkeste detail handelsområder. 

Udbygningen af handelscentret er igangsat, og forventningen er at vi indenfor få år kan byde velkommen til endnu en handelsmagnet i Esbjerg Nord. 


Læs mere...
Fortid

Renovering med respekt

I 1900 blev en markant bygning født på Esbjerg Dokhavn.

Den, i dag, bevaringsværdige bygning, der oprindelig blev opført som administrationsbygning for DFDS i 1900, og som dengang bandt den nye havn sammen med havet og den store verden, er dermed blevet et væsentligt bindeled mellem havn og by.


Læs mere...