Provianten Kontorhotel

En gammel, spændende bygning fra Esbjergs tidligste barndom.
 
Bygningen blev i mange år anvendt til proviantbygning for DFDS bådene, som sejlede til England. Der var tidligere store køle- og fryserum i bygningen, ligesom der var køkkenfaciliteter. Loftet blev anvendt til opbevaring af gods.
 
Bygningen er nu totalrenoveret og ført tilbage til sit oprindelige udtryk fra opførelsen i 1922 og med de karakteristiske små gavlkonstruktioner i enderne.

Se mere her

Sig goddag til lækre omgivelser, hvor der er sørget for det hele


Provianten er ikke bare kontorhotel, men et nyt sted for iværksættere, etablerede virksomheder, fællesskaber, vidensdeling og netværk. Det er stedet hvor lejerne internt indgår i et miljø der inspirerer til samarbejde og networking over en kop kaffe.


Nyd havnemiljøet og de lækre omgivelser inde som ude, og at der er sørget for det hele. Så du kan koncentrere dig om dit arbejde. Der er tale om lukkede kontorer og du får din egen nøgle til kontoret, så du kan aflåse og trygt forlade dit kontor. Øvrige faciliteter som mødelokale, kantine, toilet & bad står til fri afbenyttelse. Hvis der ind imellem skulle opstå behov for større mødefaciliteter har vi i området et konferencecenter med alt i AV udstyr og hvor vi kan stå for forplejningen.

Det er let at bo i Provianten

Alle kontorerne er møblerede, men størrelse og opdeling er fleksibel. 

Inkluderet i lejen er:

- El, vand og varme
- Rengøring af fællesarealer
- Vinduespudsning ude og inde
- Alarmsystem
- Vicevært
- Mulighed for leje af p-pladser

 

Ledige lejemål i Provianten: 

Kontor/Arkiv på 1. sal á 13 m2 inkl, andel af fællesarealer, pris kr. 1.800 ex moms månedigt.


Pedersen Gruppen mener
Dokken bliver et bykvarter for Esbjerggenserne. Tilpasset byens skala, havnens ånd og naturen der omgiver os med byliv 24/7
Fremtid

City Nord Retail Park

City Nord Retail Park udgør et stort, og endnu uforløst potentiale i Esbjerg Nord, som er en af landets stærkeste detail handelsområder. 

Udbygningen af handelscentret er igangsat, og forventningen er at vi indenfor få år kan byde velkommen til endnu en handelsmagnet i Esbjerg Nord. 


Læs mere...
Nutid

Bæredygtig Byudvikling


Byudvikling er en kompleks størrelse, med mange aktører. Borgere, virksomheder, kommunen og de sociale bånd. For mange af os betyder det at vi bor, arbejder og har vores sociale interaktioner i byen, som derfor bør indrettes til at rumme det hele liv. 


Læs mere...
Nutid

England House

En stigende og fremtidig forventet efterspørgsel efter nye, tidssvarende byggerier til kontorer, hotel og liberale erhverv i Esbjerg har været udslagsgivende for arbejdet med England House. Den grønne omstilling betyder at klimavenlige tiltag er i fokus hos danske virksomheder og det gælder også de krav, der stilles til de bygninger, der huser virksomhederne og generelt i byggeindustrien. Derfor planlægges England House til at blive DGNB Guld-certificeret, der indikerer en række tiltag, der skal reducere en negativ påvirkning af miljøet.


Læs mere...