Provianten Kontorhotel

En gammel, spændende bygning fra Esbjergs tidligste barndom.
 
Bygningen blev i mange år anvendt til proviantbygning for DFDS bådene, som sejlede til England. Der var tidligere store køle- og fryserum i bygningen, ligesom der var køkkenfaciliteter. Loftet blev anvendt til opbevaring af gods.
 
Bygningen er nu totalrenoveret og ført tilbage til sit oprindelige udtryk fra opførelsen i 1922 og med de karakteristiske små gavlkonstruktioner i enderne.

Se mere her

Sig goddag til lækre omgivelser, hvor der er sørget for det hele


Provianten er ikke bare kontorhotel, men et nyt sted for iværksættere, etablerede virksomheder, fællesskaber, vidensdeling og netværk. Det er stedet hvor lejerne internt indgår i et miljø der inspirerer til samarbejde og networking over en kop kaffe.


Nyd havnemiljøet og de lækre omgivelser inde som ude, og at der er sørget for det hele. Så du kan koncentrere dig om dit arbejde. Der er tale om lukkede kontorer og du får din egen nøgle til kontoret, så du kan aflåse og trygt forlade dit kontor. Øvrige faciliteter som mødelokale, kantine, toilet & bad står til fri afbenyttelse. Hvis der ind imellem skulle opstå behov for større mødefaciliteter har vi i området et konferencecenter med alt i AV udstyr og hvor vi kan stå for forplejningen.

Det er let at bo i Provianten

Alle kontorerne er møblerede, men størrelse og opdeling er fleksibel. 

Inkluderet i lejen er:

- El, vand og varme
- Rengøring af fællesarealer
- Vinduespudsning ude og inde
- Alarmsystem
- Vicevært
- Mulighed for leje af p-pladser


Pedersen Gruppen mener
Dokken skal være et mangfoldigt bykvarter, med varieret beboersammensætning, nye boligtyper og byfunktioner for alle
Nutid

Fremtidens boligmarked i Esbjerg

Som projekt - og byudviklere ser vi os selv, som en væsentlig medspiller i den fremtidige udvikling af boligmarkedet i Esbjerg. 

Vi følger løbende med i både den demografiske og politiske udvikling, som fortæller os om fremtidens behov. 

Vi allierer os med eksperter på området, så vi sikrer at det vi udvikler og bygger, reelt set også er det der er behov for i fremtidens Esbjerg. 


Læs mere...
Fremtid

City Nord Retail Park

City Nord Retail Park udgør et stort, og endnu uforløst potentiale i Esbjerg Nord, som er en af landets stærkeste detail handelsområder. 

Udbygningen af handelscentret er igangsat, og forventningen er at vi indenfor få år kan byde velkommen til endnu en handelsmagnet i Esbjerg Nord. 


Læs mere...
Fremtid

Dokbroen

I 2016 opstod idéen til at genetablere en broforbindelse mellem Dokhavnen og færgelejet ved Fanø Færgen.

"Dokbroen" forener midtbyen og Dokken med parkeringspladser, og en sikker stiforbindelse for fodgængere og cykellister til Fanø færgen. 

Med til ideen hører også et ønske om at genskabe lidt af historien. "Tilbage i gamle dage var der også en bro over dokhavnen ved de gamle sluseporte. Der har jeg brugt mange timer på at stå og fiske. På sin vis er projektet derfor også med til at bevare området" sagde Direktør Bjarne Pedersen til Jydske Vestkysten i 2017.


Læs mere...